Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Cooperare pentru dezvoltare

Fundatia ADV Romania, in parteneriat cu Asociatia Obsteasca AFI si Fundatia Ecoul Cernobilului, a organizat  in perioada 24-26 mai 2014, evenimentul „Transfer de experiente, cunostinte si bune practici Romania - Republica Moldova in domeniul Antreprenoriatului in Economie Sociala”, cu participarea a 16 persoane din R Moldova.

S-au desfaurat cu acest prilej  sesiuni de formare in domeniile antreprenoriat in economia sociala si accesarea de fonduri de cooperare transfrontaliera, si au fost vizitate  atelierele de formare si productie din cadrul Centrului National de Economie Sociala al ADV Romania. Mai multe imagini puteti vedea AICI.

Formare profesionala in Republica Moldova

In perioada 14-16 noiembrie 2013, ADV Romania a sustinut cursul "Redactarea unei cereri de finantare. Managementul proiectelor". 10 participanti din mediul ONG, administratia publica locala si mediul universitar, au invatat atat scrierea proiectelor, conform modelelor finantarilor existente in Republica Moldova- proiecte de cooperare transfrontaliera, inclusiv proiecte gestionate direct de catre Comisia Europeana, dar si maniera in care se gestioneaza proiectele.

Structuri de economie sociala in Republica Moldova

In perioada 19 – 21 octombrie 2011, la sediul din Iasi al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania s-a desfasurat transferul know how privind functionarea atelierelor de terapie vocationala in domeniile calculatoare si legatorie manuala Practic, ADV Romania transfera partenerului din proiectul „Identifica valoarea” - Fundatia Ecoul Cernobilului Chisinau, R. Moldova - ultimele detalii legate de functionarea celor doua ateliere.
 
Pe parcursul a trei zile, echipa de 5 specialisti din R. Moldova a fost pregatita sa asigure functionarea celor doua ateliere dar si continuitatea proiectului, deoarece intentia este de a progresa in timp, de la ateliere de terapie ocupationata spre ateliere protejate.
 
Proiectul „Identifica valoarea” derulat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Fundatia „Ecoul Cernobilului” este co-finantat prin Programul Operational Comun Romania – Ucraina – Republica Moldova 2007 – 2013.

Tineret in Actiune

In cadrul proiectului "Solidaritatea ia forma inimii",  un numar de 40 de tineri din R. Moldova si Romania au fost implicati in activitati ce vizeaza lupta impotriva discriminarii persoanelor cu dizabilitati, inclusiv cele  infectate HIV. 

Proiectul este implementat de ADV Romania, in parteneriat cu Fundatia Ecoul Cernobilului din R. Moldova si este finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune. 

Newsletter
Nume:
E-mail:
Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata