Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Te afli la pagina: Imagini Campanii
Funda Umana, editia a IXa

ADV Romania a organizat, in cele 3 centre, evenimentul „Funda Umana – simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA”. Editia din acest an, 2014, a avut ca scop apelul la responsabilitatea fiecarui individ in raport cu prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, mai ales ca statisticile oficiale releva ca 59 % din cazurile noi de infectie cu HIV au aparut in urma relatiilor sexuale neprotejate, in timp ce aproximativ 30% din cazurile nou diagnosticate au aparut in urma consumului de droguri injectabile. Informatii complete despre evenimentele din centrele ADV Romania sunt postate pe www.fundaumana.ro

In fata unui parteneriat cu autoritatile

Centrul National de Economie Sociala al ADV Romania a fost vizitat de o delegatie a DGAPSC Neamt –Cristina Pavaluta - director general, Elena Belciu – sef Serviciu strategii, proiecte, coordonare, control si incluziune sociala, Felicia Sandu – sef Complex servicii Elena Doamna, Mirela Negrus - sef Serviciul asistenta si management de caz pentru copilul aflat in plasament familial si Victoria Mazniuc – sef Birou coordonare si suport pentru comunitati locale. Detalii aici.

Vizita consilierilor locali la ADV

Consilierii locali ai comunei Miroslava au vizitat, in 29 mai 2014, Centrul National de Economie Sociala al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania, in cadrul campaniei ”Cunoaste, apreciaza si sustine!” – initiativa a ADV Romania prin care se urmareste promovarea parteneriatul public-privat in ceea ce priveste incluziunea sociala.Detalii despre vizita puteti citi aici. Imagini de la eveniment puteti accesa si aici.

Campanie de informare

La sfarsitul lunii martie 2014, echipa ADV Romania a fost la Scoala Uricani Iasi, unde a realizat o campanie de informare HIV/SIDA la clasele a VII-a si a VIII-a.

Funda Umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate/afectate HIV/SIDA

Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania a organizat, in toate cele trei centre, in apropierea datei de 1 decembrie - Ziua mondiala de lupta anti SIDA, a VIIIa editie a evenimentului Funda Umana, simbol al solidaritatii cu persoanele infectate/afectate HIV/SIDA. Informatii despre eveniment puteti accesa AICI si AICI.

Campanie de informare - prevenirea transmiterii infectiei HIV/SDA

Premergator evenimentului Funda Umana, duminica, 1 decembrie 2013, angajati si voluntari ADV au realizat, in Palas Mall o campanie de informare privind prevenirea infectiei cu HIV. Mai multe imagini accesati AICI.

Bunatate si caldura pentru persoanele cu dizabilitati

In luna august 2013, Inaltpreasfintitul Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei a vizitat Centru National de Economie Sociala al ADV Romania, pentru a-i vedea la lucru pe tinerii cu dizabilitati, angajati in cadrul unitatii protejate Util Deco.
Inaltpreasfintitul Teofan s-a intalnit astfel cu tinerii pentru care in luna iunie a.c., Centrul de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” a organizat o excursie la Durau, ca o motivare personala pentru munca depusa in cadrul Util Deco.

Noi eforturi pentru sprijinul persoanelor cu dizabilitati

In cadrul campaniei ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!”, Centru National de Economie Sociala a primit vizita dlui Codrin Scutaru, secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Imagini de la vizita puteti accesa si AICI.

SFERA - patronat la ADV

Campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!” a continuat cu vizita doamnelor Viorica Surdu, Celestina Szalontay si Marcela Rascanu, membre in Asociatia Patronatul Sfera, organizatie ce lucreaza pentru dezvoltarea sociala si economica a regiunii nord-est. Imagini de la vizita puteti accesa si

AICI.

 

Un prim pas, cunostinta!

Preotul Constantin Sturzu, consilier la Mitropolia Moldovei si Bucovinei, a vizitat CENTRU NATIONAL DE ECONOMIE SOCIALA al ADV Romania, pentru a cunoaste modelul de economie sociala Util Deco, dezvoltat de organizatia noastra, prin care au fost integrati in munca, pe loc de munca protejat, 35 de tineri cu dizabilitati. Imagini de la vizita puteti accesa si AICI.

In fata unei lectii de viata!

Campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!” a continuat cu vizita domnului Florin Barhalescu, manager al firmei Icar Tours, cunoscut pentru initiativele educationale promovate in comunitatea ieseana. Dl. Barhalescu a avut ocazia sa cunoasca modelul de buna practica in economia sociala Util Deco. Imagini de la vizita puteti accesa si AICI.

Vectori de imagine indreptati spre comunitate!

In cadrul campaniei ”Cunoaste, apreciaza si sustine!” au vizitat Centru National de Economie Sociala al ADV Romania dna Ruxandra Krisan, specialist in domeniul relatiilor si doamna avocat Anca Preda, consilier local iesean. Invitatele au vizitat atelierele protejate ale unitatii Util Deco, dezvoltata si sustinuta de ADV Romania, in care persoane cu dizabilitati angajate in munca, lucreaza in domenii precum croitorie, legatorie, IT, arta mestesugareasca, pictura si arhivare documente.

Cunoaste, apreciaza si sustine!

In data de 11 martie 2013, in cadrul campaniei ”Cunoaste, apreciaza si sustine!”, dl Anchel Ficu, consilier municipal de Iasi a vizitat Centru National de Economie Sociala al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania.

"Am fost impresionat de ceea ce am vazut la Util Deco si ma bucura ca ADV Romania a dezvoltat un astfel de proiect in Iasi. Mi-as dori ca tot mai multe organizatii sa sustina grupurile vulnerabile si sa dea dovada de responsabilitate sociala asa cum o fac cei de la ADV” – a declarat dl. Ficu la sfarsitul vizitei.

Prefectul de Iasi, la ADV!

In data de 7 martie 2013, in cadrul campaniei ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!” dl Romeo Olteanu, prefectul judetului Iasi a vizitat Centru National de Economie Sociala al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania. Domnul Prefect Olteanu a constat astfel beneficiile unei investitii de aproximativ 0,5 mil. euro, realizata pe o suprafata de 2400 mp, spatiu in care functioneaza una din cele 3 unitati protejate autorizate Util Deco, structura de economie sociala ce a incadrat in munca 35 de persoane cu dizabilitati.

Locurile de munca trebuie pastrate!

Aceasta este una din concluziile vizitei realizate la Centru National de Economie Sociala  al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania, de catre dna Gabriela Vasilache, director AJOFM Iasi.
”Logistica pe care o aveti aici este impresionanta si apreciez in mod deosebit locul acordat angajatului cu dizabililitati in echipa. Se simte felul in care este valorizat si va doresc sa puteti mentine locurile de munca protejate create. Sunt convinsa ca asa de motivati de obiectivul social asumat, asa cum va vad eu, veti reusi sa depasiti toate barierele si sa va dezvoltati in continuare” – a mentionat d-na director Gabriele Vasilache in dialogul cu dna Angela Achitei, presedintele ADV Romania.

Din nou despre incluziune!

Campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!”  a continuat cu vizita consilierului judetean – prof. Liliana Romaniuc. Si aceasta vizita se incadreaza efortului Fundatiei ADV Romania de a promova Centru National de Economie Sociala in randul personalitatilor momentului – autoritati publice de la toate nivelele, oameni de afaceri si mass media. Doamna Romaniuc a fost interesata de acest model de economie sociala, considerand unitatea protejata autorizata Util Deco, sustinuta si dezvoltata de ADV Romania in cadrul Centrului National de Economie Sociala, o resursa importanta pentru comunitate.

O valoare importanta pentru Iasi!

…Asa poate fi prezentat Centru National de Economie Sociala al ADV Romania vizitatorilor Iasului, interesati de dezvoltarea municipiului. Este una din ideile discutate in cadrul vizitei facute azi, 7 februarie 2013, de dl. Mihai Chirica – viceprimar al Municipiului Iasi, care in cadrul campaniei ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!”, a aflat care este activitatea centrului si ce se realizeaza in atelierele unitatii protejate autorizate Util Deco.

Prezentarea unui model - Centru National de Economie Sociala

Campania ”Cunoaste, apreciaza si sustine!” continua cu vizita consilierului judetean Marian Hauta, membru al Comisiei pentru Agricultura, Silvicultura, Industrie alimentara, Prestari servicii si Comert.Vizita se incadreaza in efortul Fundatiei ADV Romania de a promova Centru national de economie sociala in randul personalitatilor momentului – autoritati publice de la toate nivelele, oameni de afaceri si mass media. Domnul Hauta, care are experienta in supervizarea activitatii unei structuri private de asistenta sociala, ca membru in consiliile de administratie ale unor ONG-uri, a cunoscut modelul ADV de economie sociala- unitatea protejata autorizata Util Deco.

Promovare pentru economia sociala

In cadrul campaniei ”Cunoaste, apreciaza si sustine!” am primit vizita domnului Robert Danca, presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate Iasi. Dl Robert Danca a aflat astfel detalii despre modelul de economie sociala dezvoltat in judetul Iasi, si prin care 34 de persoane cu dizabilitati sunt angajate in munca, alaturi de o echipa de profesionisti in asistenta sociala si domenii conexe formata din 53 de persoane, mai ales ca prin specificul activitatii sale invitatul nu ia contact cu acest tip de activitate.

Inca un invitat din campanie la ADV!

In cadrul campaniei ”Cunoaste, apreciaza si sustine!”,  doamna Mihaela Popa, candidat USL pentru Senatul Romaniei, a vizitat Centrul National de Economie Sociala al ADV Romania pentru a afla informatii referitoare la modul in care poate fi sprijinita incluziunea persoanelor cu dizabilitati.

Vizita de candidat la Util Deco

Campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE” a avut astazi, 20 noiembrie 2012,  un alt eveniment – vizita dnei dr Camelia Margareta Bogdanici, candidat ARD la Camera Deputatilor, in colegiul pe raza caruia se afla situat centrul ADV Romania. Implicarea dnei dr. Camelia Bogdanici si in trecut in programe de voluntariat, inclusiv pentru prevenirea transmiterii infectiei cu HIV si sustinerea persoanelor cu dizabiltati a facilitat comunicarea si aprecierea activitatii desfasurate in cadrul ADV Romania.

O noua cunostinta..

In cadrul campaniei ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE”- de promovare a CENTRULUI NATIONAL DE ECONOMIE SOCIALA in randul personalitatilor momentului – politicieni, autoritati publice de la toate nivelele, oameni de afaceri si mass media, ADV Romania a primit in data de 16 noiembrie 2012 vizita domnului Gheorghe Emacu, candidat USL la Camera Deputatilor, in colegiul pe raza caruia se afla situat centrul. Candidatului i-a fost prezentat modelul ADV de economie sociala – unitatea protejata autorizata Util Deco, prin care au fost integrate in munca 35 de persoane cu dizabilitati sau din grup vulnerabil.

„Portile CENTRULUI NATIONAL DE ECONOMIE SOCIALA sunt deschise in aceasta perioada tuturor candidatilor la alegerile din decembrie 2012 din colegiul din care facem parte, deoarece dorim ca acestia sa cunoasca activitatea noastra si sa reprezinte interesele beneficiarilor nostri in Parlament” – a declarat doamna Angela Achitei, presedintele ADV Romania.

Continua campania "Cunoaste, apreciaza si sustine!"

Pentru a continua procesul de promovare a economiei sociale in comunitate si nu numai, Fundatia ADV Romania a avut ca invitat, in data de 19 octombrie 2012, in cadrul Campaniei ”Cunoaste, apreciaza si sustine!” pe domnul Catalin Ivan, europarlamentar.

 

”Sunt impresionat de faptul ca ati reusit sa dezvoltati in judetul Iasi astfel de servicii atat de necesare comunitatii! E un exemplu de buna practica care trebuie sustinut si replicat si in alte judete. Fondurile europene sunt o solutie pentru dezvoltare, de aceea e important sa se constientizeze acest lucru si sa se deblocheze cat mai urgent situatia platilor catre beneficiari!” – a declarat Catalin Ivan.

Cunoaste, apreciaza si sustine!

Miercuri, 26 septembrie 2012, a fost lansata campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!” – realizata de ADV Romania pentru a promova Centru national de economie sociala in randul personalitatilor momentului – autoritati publice de la toate nivelele, oameni de afaceri si mass media.
Campania a fost deschisa prin vizitarea Centrului national de economie sociala de catre presedintele Consiliului Judetean Iasi, dl Cristian Adomnitei, care a putut astfel sa cunoasca si sa aprecieze un model de economie sociala dezvoltat in judetul Iasi, si prin care 34 de persoane cu dizabilitati sunt angajate in munca, alaturi de o echipa de profesionisti, in asistenta sociala si domenii conexe, formata din 92 de persoane.
Dl Cristian Adomnitei s-a convins vizitand atelierele unitatii protejate autorizate Util Deco de faptul ca produsele si serviciile realizate de persoanele cu dizabilitati sunt competitive pe piata si unitatea poate fi inclusa in randul celor recomandate de Consiliul Judetean ca reprezentative pentru Iasi, mai ales ca domnia sa ca vizitator pentru a doua oara a organizatiei, poate observa evolutia pozitiva si rapida.

 

 

Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!

Campania "Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!" este un eveniment anual, derulat de ADV Romania in parteneriat cu diferite institutii guvernamentale, ONG-uri, agentii internationale si mass-media. In editiile anuale ale campaniei, evenimentele derulate s-au focalizat pe activitati punctuale de marcare a Zilei Mondiale de Lupta Anti Sida (1 decembrie) precum: campanii de informare, educare si comunicare in scoli, licee, cluburi, funda umana ca act de solidaritate al comunitatii cu persoanele infectate cu HIV.

 

Detalii complete despre campanie puteti vizualiza pe www.fundaumana.ro

Campanii informare penitenciar

Campanii IEC

Newsletter
Nume:
E-mail:
Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata