Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Recunoastere pentru activitatea UtilDeco

ADV Romania , 17 februarie 2017

 

In data de 16 febuarie 2017, Intreprinderea Sociala UtilDeco, dezvoltata si sustinuta de catre Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania a luat premiul cel mare la sectiunea ”Social Entrepreneur of the Year 2016”, in cadrul singurei competitii antreprenoriale la nivel global, care are loc si in Romania incepand cu 2014 

 
Programul The Entrepreneur of the Year a inceput in 1986, in SUA, si s-a extins in peste 60 de tari si in peste 150 de orase, din dorinta de a incuraja antreprenoriatul, peste tot in lume.
 
Decernarea premiilor a avut loc la Bucuresti, in cadrul unei gale la care au participat peste 150 de persoane, antreprenori de top din Romania. Pentru competitia din 2016 s-au inscris 60 de companii, din care doar 50 au ajuns in etapa finala. Companiile inscrise in competitie totalizeaza venituri de 535 milioane EUR, au 8.000 de angajati si un numar mediu de 180 de angajati in 2015. 
 
Sectiunile pentru care au concurat au fost: EY Entrepreneur of the Year, Emerging Entrepreneur of the Year si Social Entrepreneur of the Year. Castigatorul EY Entrepreneur of the Year, va participa in etapa urmatoare, in competitia internationala, unde va concura alaturi de castigatorii din cele peste 60 de tari care sunt afiliate programului si care se va desfasura la Monte Carlo in perioada 8-11 iunie 2017. 
 
Metodologia de inscriere, calificare si evaluare a competitiei EY Entrepreneur of the Year din Romania este cea care se aplica la nivel global in toate tarile care participa la acest program.
”Ne bucuram foarte mult ca acest premiu ajunge la Iasi si pune in valoare antreprenoriatul social realizat de catre fundatia noastra. Este cel mai bun exemplu, ca Intreprinderile Sociale sunt investitori in comunitate, creaza locuri de munca, platesc taxe si impozite, fac profit economic, dar cel mai important aduc profit social pentru comunitate! Este o provocare sa mentii un echilibru intre partea sociala si de business a activitatii fundatiei, dar si o sansa foarte buna de a genera venituri si a fi independent financiar in asigurarea sustenabilitatii misiunii sociale asumate!”, a declarat Angela Achitei, Presedinte ADV Romania.


 
UtilDeco este cea mai mare Intreprindere Sociala din Romania autorizata ca unitate protejata, in care peste 40% din angajati sunt persoane cu dizabilitati. Ofera servicii de arhivare si depozitare documente; servicii de tipografie si personalizare; servicii de croitorie (fiind specializata in productia de echipamente de protectie); turism coroporate – UtilDecoTravel si magazin on-line UtilDeco Charity Cash&Carry. UtilDeco are in portofoliu peste 1600 de companii, realizand in 2016 o cifra de afaceri de 4,8 mil Euro, avand 65 de angajati si reinvestind integral profitul in servicii sociale, precum Clubul Tinerilor, Agentia de Plasare si Asistenta la Locul de Munca si continuitatea locurilor de munca pentru persoane cu dizabilitati. Detalii pe www.utildeco.ro 
 
Toata stirea   | 1653 vizualizari
Comentarii

 

Nu exista comentarii la acest articol.

Scrie comentariu


Nume :
Email :
Titlu :
Comentariu :
Cod de securitate:
ADV in presa

22

02.17

Fundația „Alături de Voi”, desemna ...

In data de 16 februarie 2017, intreprinderea Socială UtilDeco, dezvoltată și susținută de cătr ...

06

01.17

Aho, aho, copii si frati...

A venit momentul urarilor de an nou, prin urmare echipa ADV Romania-Util Deco va doreste ca 2017 sa ...

22

02.16

Ce este job coaching-ul?

Simplu de spus: o cale spre integrare profesionala a unei persoane care necesita suportul unui profe ...

17

07.15

Investim in Iasi - provocarea infiintari ...

Dna Angela Achitei, presedinte ADV Romania a participat ieri la emisiunea 'Investim in Iasi', la Ias ...

09

07.15

O lectie de viata, predata printre lacri ...

Cu siguranta acest tanar este un exemplu pentru noi toti • Nu o sa-ti vina sa crezi prin ce a t ...

10

03.15

Parteneriat pentru tineri

Zeci de vasluieni vor beneficia de un pachet complex de servicii menite sa previna excluziunea socia ...

10

03.15

DGASPC Vaslui, partener intr-un nou proi ...

Gratie unui proiect care va fi lansat astazi, la sediul DGASPC Vaslui, sute de copii si tineri din j ...

Newsletter
Nume:
E-mail:
Spune-ti si tu parerea
Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata