Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Servicii de formare

Scoala de Vara ADV 2011

In perioada 14 – 18 iulie 2011 a avut loc, la Constanta, cea de-a X-a editie a Scolii de Vara ADV Romania, intitulata „Initiere in antreprenoriat social”. 40 de tineri din judetele Iasi, Constanta si Mures, care provin din grupuri dezavantajate social (tineri cu dizabilitati, tineri din mediul rural sau din familii cu venit scazut, tineri orfani de ambii parinti) s-au intalnit pentru a afla mai multe informatii despre antreprenoriat. 

Timp de 5 zile, acestia au participat la activitati menite sa le trezeasca interesul pentru domeniu si sa le dezvolte spiritul antreprenorial. Au definit conceptul de antreprenoriat, au generat idei de afaceri, au schitat planuri de afaceri, au identificat posibile surse de finantare pentru ideile lor si au conturat profilul unui antreprenor de succes. De asemenea, au identificat modalitati prin care pot fi rezolvate probleme sociale, utilizand instrumente specifice antreprenoriatului. 

Cursurile au fost sustinute de catre d-na Lindi Endicott, expert si consultant international pe HIV/SIDA din SUA, precum si de catre formatori din partea Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania.

Costurile legate de cazarea, masa si transportul participantilor au fost suportate integral de catre organizatori. 

 

Activitatea a facut parte din cadrul proiectului „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMSF, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”. 

Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata