Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Servicii de formare

Scoala de vara ADV 2009

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania a organizat si in acest an Scoala de Vara cu titlul „Impartim iubirea...Impartim responsabilitatea!”, fiind cea de-a opta editie, eveniment ce a avut a loc la Bran, jud. Brasov, in perioada 17-20 Iunie 2009. Evenimentul s-a derulat cu sprijinul financiar al Fondului Global de Combatere a HIV/SIDA, TBC si Malariei prin Fundatia Romanian Angeal Appeal, Compania McKinsey din Germania si Directia de Asistenta Comunitara Iasi.

 

 

 

Grupul tinta caruia s-a adresat  Scoala de Vara este reprezentat de un numar de 40 tineri infectati HIV/bolnavi SIDA si tineri sanatosi din judetele Iasi, Constanta si Mures, cu varste cuprinse intre 18 – 26 ani, care au dorit sa sa afle mai multe informatii despre dezvoltarea tinerilor, asumarea rolurilor si abilitatile de luare a deciziilor, educatie sexuala si integrarea profesionala a tinerilor.

 

Cursurile au fost sustinute de catre d-na Lindi Endicott, expert si consultant international pe HIV/SIDA din SUA, precum si de catre formatori din partea Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania.

 

 

 

Costurile participantilor legate de transport, cazare, masa si suportul de curs au fost suportate integral de catre organizatori.


Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata