Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Servicii de formare

Cursuri de formare in economie sociala

  In perioada 6-9 iunie 2014, 20 de reprezentanti ai ONG-urilor si altor institutii interesate de dezvoltarea de structuri de economie sociala au participat la cursul de formare “Antreprenor in economie sociala” organizat de Fundatia “Alaturi de Voi” Romania in cadrul proiectului „Construim durabil prin economie sociala”

Formarea a fost  oferita de specialisti ADV Romania care au atat informatii teoretice cat si experienta practica in dezvoltarea de astfel de structuri.

Cursantii au avut ocazia de a vedea “pe viu” Centrul National de Economie Sociala,  atelierele unitatii protejate autorizate Util Deco, sectie interna in cadrul Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania. Imagini puteti vedea aici si aici.

 

  In perioada 24-26 mai 2014, Fundatia ADV Romania, in parteneriat cu Asociatia Obsteasca AFI si Fundatia Ecoul Cernobilului, a organizat   evenimentul „Transfer de experiente, cunostinte si bune practici Romania - Republica Moldova in domeniul Antreprenoriatului in Economie Sociala”, cu participarea a 16 persoane din R Moldova. S-au desfaurat cu acest prilej  sesiuni de formare in domeniile antreprenoriat in economia sociala si accesarea de fonduri de cooperare transfrontaliera, si au fost vizitate  atelierele de formare si productie din cadrul Centrului National de Economie Sociala al ADV Romania. detalii despre eveniment puteti afla de aici. Imagini puteti vedea aici.

Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0