Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Servicii de formare

Vizite de studiu la intreprinderile sociale

Intreprinderile sociale Util Deco sunt deschise tuturor vizitatorilor. Prin urmare, cu prilejul cursurilor de formare sau a altor evenimente desfasurate in sediul ADV Romania, sunt vizitate si atelierele Util Deco. 

 

In 2014, ne-au fost oaspeti: reprezentantul CE in Romania, dna Angela Filote, ambasadori, ministri in exercitiu, secretari de stat, politicieni, consilieri locali si judeteni, delegati din ONGuri, din tara si din strainatate. Informatii si imagini de la aceste vizite puteti accesa aici.  

ADV Romania a organizat in 2013 trei vizite la unitatile protejate autorizate Util Deco, facilitand transfer de know-how catre persoane interesate de domeniul economiei sociale si specialisti in domeniu. Astfel, 213 persoane au aflat amanunte despre modelul de economie sociala Util Deco, au vizitat atelierele din Iasi, Constanta si Tg. Mures si au putut adresa intrebari asupra unor situatii punctuale intalnite in practica.

2012

 

ADV Romania a organizat in 2012 trei vizite la unitatile protejate autorizate Util Deco, facilitand transfer de know-how catre persoane interesate de domeniul economiei sociale si specialisti in domeniu. Astfel, peste 250 de persoane au aflat amanunte despre modelul de economie sociala Util Deco, au vizitat atelierele din Iasi, Constanta si Tg. Mures si au putut adresa intrebari asupra unor situatii punctuale intalnite in practica.

Vizitele au fost sustinute prin proiectul "Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale".

 
Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata