Impreuna dam sens vietii !
   
       
       
   
Image Map
   
       

Te afli la pagina : Campanii
 • 2% - semn de viata!

  Sistemul 2% permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intampla cu o parte din impozitul lor.

  Pentru a directiona 2% din impozitul pe venitul anual spre o entitate non profit, contribuabilul trebuie sa completeze formularul 230- Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul pe venitul anual. Persoanele care obtin, pe langa salarii, si alte venituri, vor completa formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

   

  Ce depinde de ...2% din venitul tau global?

   

  36 de tineri cu dizabilitati care ar putea ramane si in 2015 angajatii intreprinderii sociale Util Deco, dezvoltata si sustinuta de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania.

  200 de persoane cu dizabilitati sau dezavantajate social  ce ar putea fi specializate in diverse meserii in cadrul atelierelor ADV Romania.

  100.000 de persoane  care vor primi informatii despre HIV/SIDA de pe cele 10 site-uri detinute de ADV Romania.

  campanii de informare in comunitate - informatiile transmise in cadrul campaniilor de informare realizate de ADV Romania pe prevenirea transmiterii infectiei cu HIV si educatie sexuala si contraceptiva ar putea ajunge exact la timp pentru un tanar.

   

  Formularele precompletate sunt disponibile pe

  www.doilasuta.eu
 • Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!

  Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an,  in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA sub egida campaniei nationale “Deschide-ti inima. Sunt la fel  ca tine!”.


  Astfel, la inceputul ultimei luni din an desfasuram mai multe campanii de informare privind prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, si realizam un eveniment specific – lantul uman  in forma de funda.


  Prin acest eveniment readucem in atentie faptul ca persoanele cu HIV sunt discriminate, inca nu beneficiaza  de toate drepturile, HIV este o grava problema de sanatate pentru Romania si autoritatile nu iau masuri pentru educarea populatiei. De asemenea,  prin ceea ce intreprindem in general, dorim sa aratam ca persoanele cu HIV pot duce o viata normala si merita sansa.


  Un moment de varf a fost in 2009 cand in fata Palatului Culturii din Iasi, am organizat cea mai mare Funda Umana din lume- formata din 4851 de persoane, in semn de solidaritate cu persoanele ce traiesc cu HIV/SIDA. In paralel, in celelalte 2 centre ale ADV Romania a fost realizata funda umana.


  Imagini si informatii despre acest eveniment sunt accesibile pe 

  www.fundaumana.ro
 • Carana mobila de informare in mediul rural

  Caravana mobila pluridisciplinara in mediul rural ofera servicii de informare si educare unui numar de peste 8700 tineri (16-29 ani), 8700 copii (3-15 ani) si 1740 de parinti/reprezentanti legali din mediul rural, din 93 de comune din judetul Iasi si 81 de comune din jud. Vaslui.

   

  Caravana mobila este formata din specialisti din cadrul celor 9 organizatii partenere in proiectul "Parteneriat pentru incluziune", implementat de Fundatia "Alaturi de Voi" Romania, in parteneriat cu DGASPC Vaslui, DGASPC Iasi, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii, Fundatia Cote, Fundatia Bethany, Fundatia Star of Hope Romania si Fundatia World Vision Romania, birourile Iasi si Vaslui. Detalii despre campaniile de informare in mediul rural sunt postate pe pagina web a proiectului

  www.proincluziune.ro
 • Campanii de informare in randul adolescentilor

  UNICEF in parteneriat cu Fundatia "Alaturi de Voi" Romania, Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi si Directia de Asistenta Comunitara, implementeaza Modelul “Oportunitati pentru Adolescenti”, pe o perioada de trei ani. Specialistii institutiilor partenere realizeaza in randul adolescentilor, din municipiile Iasi si Constanta, campanii de informare despre prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, educatie pentru sanatate, prevenirea traficului cu fiinte umane, prevenirea abandonului scolar, prevenirea violentei, etc.

  www.adolescenteen.ro
Newsletter
Nume:
E-mail:
Certificari
Proiecte
ProIncluziune
ProIncluziune
Site-uri ADV Romania
copyright © Fundatia "Alaturi de Voi" Romania | 2002 - 2017
Recomandari Unitate Protejata